Acvacultura si piscicultura la Piscicola Ciocanesti

Activitatea de acvacultura se desfasoara in ferma Piscicola Ciocanesti Calarasi. Ferma piscicola Ciocanesti se afla in fosta lunca inundabila a Dunarii, pe vechiul amplasament al baltii Boianu-Sticleanu, la circa 200 de metri de DN31, drum national ce leaga Bucurestiul de Calarasi, in localitatea Ciocanesti, Judetul Calarasi.

Sediul firmei S.C. Ciocanesti-Piscicola S.R.L. este amplasat la 2km de DN31, accesul facandu-se pe un drum pietruit. Sediul este dotat cu instalatie electrica, telefonica si apa potabila.

Ferma are in componenta 157 ha utilizati pentru cresterea puietului vara I, puiet de II veri si peste de consum precum si 28 de bazine de reproducere de circa 1 ha in care are loc reproducerea natural-dirijata a Crapului, Somnului si predezvoltarea larvelor de ciprinide asiatice, stiuca, etc.

Furajarea se face in sistem extensiv, cu furaje clasice, de tip cereale.

Activitatea de piscicultura presupune:

  • reproducerea natural-dirijata la crap, somn, etc.
  • predezvoltarea la cosac, sanger, stiuca
  • livrarea de puiet predezvoltat
  • crestere puiet de crap si fitofag de o vara
  • cresterea materialului piscicol de doua si trei veri
  • comercializarea puietului si pestelui marfa

facebook_fan_page

Anunturi Vanzari Peste Viu

Oferim spre vanzare Peste de o vara, Peste de 2 veri, Peste Marfa si pui predezvoltati.

Vezi anunturile

Programul Operational pentru Pescuit

Participam la Proiectele Europene ce au in vedere sprijinirea acvaculturilor in Romania. S.C. Ciocanesti Piscicola S.R.L. realizeaza investitii utilizand fondurile europene disponibile prin Programul Operational Pentru Pescuit 2007 - 2013.

Vezi detalii