Informatii despre societatea noastra

S.C. Ciocanesti Piscicola S.R.L. s-a infiintat in anul 1999 si are ca obiect de activitate acvacultura in ape dulci (Piscicultura, Pescuitul) precum si transportul pestelui viu catre clienti. Pentru mai multe informatii despre obiectul de activitate al societatii accesati si pagina dedicata pisciculturii in Ciocanesti din cadrul sitelui nostru.

Sediul social al societatii este situat in Localitatea Ciocanesti, Judetul Calarasi.

Este o societate cu capital integral privat, valoarea capitalului fiind de 2000 RON.

S.C. Ciocanesti Piscicola S.R.L. administraza o suprafata de 220 de Ha, fiind situata in apropierea DN 31, drum ce leaga Bucurestiul de Calarasi, la o distanta de 20 de kilometri de orasul Calarasi, pe vechiul amplasament al baltii Boianu-Sticleanu in situl Natura 2000 - Ciocanesti Dunare, la circa 2 kilometri de Dunare.

Personalul angajat este in numar de 15 persoane dintre care: 1 inginer de specialitate, 1 economist, 1 director comercial, 1 sofer, piscicultori si angajati de paza.

S.C. Ciocanesti-Piscicola S.R.L. dispune si de un camion de transport peste viu DAF cu oxigen lichid. Acesta are o capacitate de transport de 4 tone/transport.

facebook_fan_page

Anunturi Vanzari Peste Viu

Oferim spre vanzare Peste de o vara, Peste de 2 veri, Peste Marfa si pui predezvoltati.

Vezi anunturile

Programul Operational pentru Pescuit

Participam la Proiectele Europene ce au in vedere sprijinirea acvaculturilor in Romania. S.C. Ciocanesti Piscicola S.R.L. realizeaza investitii utilizand fondurile europene disponibile prin Programul Operational Pentru Pescuit 2007 - 2013.

Vezi detalii